Nettsiden for deg med bolig!

FINN:

 

HYTTE & HUS


Hus

Het sommer for varmepumper

Den varme sommeren har ført til en kraftig økning i salget av varmepumper, ifølge Norsk Varmepumpeforening. Nå har vi 750 000 av dem.

Les mer...

Mellom

www.TOPbildeler.Co.NO http://www.smartevarer.no
Bygg

Kan bli dyrt å bygge billig

Selvbyggere og ufaglærte håndverkere bør holdes langt unna når badet skal pusses opp, advarer fagfolk. Nye regler kan gjøre billigløsninger enda mer risikable.

Les mer...

Mellom

Bygg

Nordmenn bytter sjelden lås

Bare fire av ti boligeiere har skiftet lås på ytterdøren etter at de flyttet inn. Nordmenn er altfor godtroende, mener fagfolk.

Les mer...

Mellom

Bygg

Gass øker skogbrannfaren

Når skogbunnen blir tørr nok, lager den en lettantennelig gass. Hittil i år har det vært flere skogbranner enn i hele fjor.

Les mer...

Mellom

Hus

Få lar seg skremme av lyn

Flertallet blir ikke redd i tordenvær, men fascineres heller av det, viser undersøkelse. Bli ikke for avslappet, advarer forsikringsbransjen.

Les mer...

Mellom

Hus

Nordmenn har kjøkkendilla

I fjor satte vi igjen ny rekord i kjøkkenoppussing. Hele 4,5 milliarder kroner brukte nordmenn på å fornye kjøkkenet, viser ferske tall fra Prognosesenteret.

Les mer...

Mellom

Hus

Skamklipper du plenen?

Å klippe gresset for mye gir deg en plen dekket av mose.

Les mer...

Mellom

 

 

 

Husleverandører

Interiørbutikker

 

Vi hjelper deg,

Velkommen til Hytte og Hus portalen. Vi hjelper deg med å finne profesjonell hjelp på en litt lettere måte. Her vil du finne fagfolk som vet hva de driver med, som kan hjelpe deg med alt innen bygg.